Expertease café gaat publiek

  • Waar?
    Bureau Cnockaert – Hoogweg 40, 8940 Wervik
  • Wanneer?
    Donderdag 16 mei 2024 om 18u30

Bureau Cnockaert – Urban Engineering, dat is 60 jaar publieke ruimtes ontwerpen en ze verblauwen en vergroenen.

Zij vinden hiervoor dag na dag inspiratie in het prachtige domein waar het bedrijf gelegen is.

In 1970 had Lucien Cnockaert (°2022), oprichter van Bureau Cnockaert, een verlaten boerderij gekocht. Die bevond zich op een plek waar ooit Romeinen woonden: daar wilde hij zijn paradijs bouwen.

Om inspiratie op te doen reist hij met zijn Buick Riviera door Europa, van het Alhambra tot in Athene. Door de jaren werd dit zijn levenswerk dat ondertussen veel weg heeft van een indrukwekkend romeins paleis.

Op een muur is het verhaal van zijn gezin en hun nakomelingen geschilderd, een paar zalen verder is Lucien zelf vereeuwigd in tegels, metershoog in toga samen met zijn echtgenote.

Op de website van Bureau Cnockaert – Urban Engineering lees je:

‘We laten de buitenruimte tot leven komen door krachten te bundelen en gezamenlijk doelen te stellen om te verblauwen, vergroenen en te verbinden.’

Als Expertease freelancers wil verbinden creëren zij dus verbindende openbare ruimtes.

Ben je benieuwd om dit pareltje waar je mond van openvalt in het echt te zien? En wil je ondertussen kennis maken met een onderneming die onze wereld dag na dag mooier maakt?

Op donderdag 16 mei 2024 nodigen de dochter van Lucien, Ann Cnockaert, en haar nichtje Marie-Amélie Cnockaert, ons uit in dit paradijs op aarde.

Om 18.30 u worden wij verwacht in de Hoogweg 40, 8940 Wervik waar ons een warme netwerkavond wacht. Met, hoe kan het ook anders, lekker eten, leuke freelancers en een boeiend verhaal.

Jouw bijdrage om deel te nemen aan deze ongetwijfeld boeiende avond bedraagt € 65, een BTW-factuur volgt na betaling.

Om praktische redenen willen we erop aandringen jouw aanwezigheid te bevestigen door jouw bijdrage te storten op rekening BE09 1030 8394 2757 (Talent met Impact Mts).

Tot dan?!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om Westhoektalent van dichtbij te volgen!