Onze diensten

Hieronder volgt een overzicht waarmee wij uw organisatie kunnen helpen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Dertig jaar rekruteringsexpertise in de Westhoek, sterk netwerk en de juiste balans tussen ‘hoofd en hart’.

Ik ontzorg

rekrutering, centralisatie van uw kandidaten, assessment/testing, diepte-interviews, arbeidsmarktcommunicatie, vraagbaak voor uw medewerkers…

Ik adviseer

loonpolitiek, absenteïsme, verloop, interne strubbelingen, employer branding…

Ik ondersteun

arbeidsreglement, premies, functiebeschrijvingen, vacatures uitschrijven, partnerships zoeken,…

Ik coach

loopbaancoach erkend en gesubsidieerd door de VDAB, voor zelfstandigen en werknemers. 

Meer dan enkel rekrutering...

Andere initiatieven

Westhoektalent sleutelt ook mee aan tal van andere initiatieven om u te helpen.

Loopbaancoaching met WOEP'ss

We doen onszelf wel al eens tekort. Privé, maar ook professioneel. Toegegeven, het is niet evident om alle ballen privé in de lucht te houden, en dan ook nog eens een boeiende job te hebben waar je met volle goesting voor gaat. Maar het is niet omdat het niet evident is, dat het niet mogelijk is.

Wil je voor jezelf helder krijgen hoe professionele vervulling en persoonlijke voldoening hand in hand kunnen gaan? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Westhoektalent is loopbaancoach via WOEP’ss. Als loopbaancoach wil ik dan ook jouw klankbord zijn om jezelf en je keuzes in vraag te stellen en beslissingen te nemen die je tot de gelukkigste versie van jezelf maken.

Testing met Copreno

Zoek je als werkgever, HR-manager, recruiter of coach een betaalbare psychotechnische online test die je écht adviseert in het nemen van de juiste beslissing?

Een test die gebouwd is door lokale en zeer ervaren HR-professionals en die onze bedrijfswaarden en -normen dus perfect aanvoelt?

Copreno is het meest uitgebreide online testplatform voor rekrutering en selectie.
Bedrijven en organisaties gebruiken onze rapporten om, zonder grote kosten, de keuze voor bepaalde sollicitanten en kandidaten te versnellen en te verbeteren.

Uw droomjob niet online?

Geen nood. Onze deur staat altijd open voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel plezier om samen op zoek te gaan naar de job die u op het lijf geschreven is.