Recruitment Masterclass:

Hoe wordt verbinden in vertrouwen de job van je leven?
Ben je nieuwsgierig naar wat jouw roeping is in de wereld van rekrutering? Vraag je je af welke subtiele valkuilen er kunnen schuilen in jouw interacties met klanten, kandidaten en collega’s? En wil je leren hoe je een gezonde commerciële relatie met opdrachtgevers kunt onderhouden zonder uit balans te raken? Dit zijn slechts enkele van de intrigerende vraagstukken die we aanpakken. Ben je benieuwd? Schrijf je dan zeker in voor onze Recruitment Masterclass!
Praktische informatie

Vrijdag 1 en 22 maart 2024,
van 9.00u tot 17.00u

Bruyninghegoed Bruyningstraat 85,
8800 Kortrijk

Nu aan €1190 in plaats
van €1699

Wij zorgen voor een lekkere lunch en knabbels tussendoor

Ontdek onze masterclass

“Rekruteren is een zalig beroep maar het wordt door de buitenwereld ferm onderschat. Je moet heel veel kunnen, zijn en weten om tot resultaat te komen, zeker in de uitdagende arbeidsmarkt van vandaag. Jammer genoeg is er weinig aanbod aan formele opleidingen en focussen de opleidingen die er zijn vooral op de technische aspecten van het searchen, employer branding etc… In onze training komen die ook aan bod maar wij willen jullie echt wel naar de juiste ‘mindset’ brengen om tot resultaat te komen. Die maakt in de meeste gevallen het verschil tussen slagen en falen, tussen een gefrustreerde en een happy recruiter zijn. En vooral, wij willen jullie opnieuw trots maken op wat je doet en op de impact die je kunt maken in het leven van mensen!”

Katrien

Pascale

Klanten aan het woord

5/5

Pascale is een bevlogen recruiter met tonnen ervaring, Katrien een echte HR expert met bakken bedrijfservaring. Samen zijn ze gewoon top in hun vak, en brengen ze als geen ander tips en tricks. Deze Masterclass zorgde ervoor dat zelfs ik met 30 jaar ervaring nog steeds veel bijleerde. Dus recruiters, ervaren of minder ervaren: zeker doen!

Helga

5/5

Ik heb die eerste stappen in rekrutering niet alleen gezet, maar samen met Talent met Impact. Hun Masterclass rekruteren heeft mij echt de kneepjes van het vak geleerd, en heeft voor mij ook bevestigd dat ik de mindset van een goede recruiter heb. Start je pas in rekrutering of heb je zelfs al tonnen ervaring? Dan kan ik de Masterclass alleen maar warm aanbevelen!

Tineke

Boek hier de Recruitment Masterclass!

Deze masterclass omvat 2 dagen en gaat door op vrijdag 1 en 22 maart.

[ameliaeventslistbooking event=11]

Passen bovenstaande data niet?

Wil je graag een masterclass volgen bij ons, maar passen bovenstaande data niet? Geen zorgen, stuur ons vrijblijvend een berichtje en dan contacteren wij jou om de mogelijkheden te bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om Westhoektalent van dichtbij te volgen!